TERMENE ȘI CONDIȚII

CURS ONLINE

Înainte de a utiliza oricare dintre serviciile sau funcțiile disponibile pe platforma online a cursului de raționament logic, trebuie să citiți acești termeni și condiții, referitori la funcționarea platformei.

Veți observa că există anumite condiții specifice de utilizare care necesită o prelucrare specifică a datelor dvs. personale. Nefurnizarea unor informații obligatorii poate însemna că nu vom putea gestiona înregistrarea dvs. ca utilizator al platformei.

Utilizatorul (dumneavoastră) garantează că datele personale furnizate sunt adevărate și exacte și este de acord să raporteze orice schimbare sau modificare în timp util. Dacă ne furnizați datele personale ale unor terțe părți, sunteți singurul responsabil pentru informarea acestora și pentru obținerea consimțământului acestora pentru ca aceste detalii să fie furnizate în scopurile indicate în termenii și condițiile prezentate.

Orice pierdere sau deteriorare cauzată platformei, Operatorilor de date sau oricărei terțe părți prin comunicarea unor informații eronate, inexacte sau incomplete prin formularele de înscriere, va fi în responsabilitatea exclusivă a utilizatorului.

ÎNREGISTRAREA PE PLATFORMĂ

Orice client, persoană fizică sau juridică poate să se înregistreze pe platforma online a cursului de raționament logic prin completarea unui formular de înscriere care poate fi accesat printr-un click pe butonul “Mă înscriu” aferent tipului de curs pentru care se optează.

În formularul de înscriere vi se vor solicita o serie de informații persoane precum: numele și prenumele, adresa de email, numărul de telefon, adresa de domiciliu, și modul în care doriți să efectuați plata. Introducerea unei adrese de email valide este obligatorie, în caz contrar nefiind posibilă înregistrarea pe platformă.

Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

ACHIZIȚIONAREA CURSULUI

Achiziționarea cursului se realizează prin parcurgerea următorilor pași:

1. Se completează formularul de înscriere (procedeul menționat mai sus).

2. Se optează pentru modalitatea de plată- aceasta este posibilă atât prin Mobil Pay (accesul pe platformă fiind direct ) cât și prin direct bank transfer (pe baza unei facturi proforme emise în urma înregistrării) sau la sediul nostru din Cluj-Napoca.

  1. Procedeul de achiziționare se încheie prin finalizarea comenzii. Plasarea comenzii implică plata prețului stabilit conform detaliilor de pe site. Dacă ai ales să achiți prin Mobil Pay, vei primi instant datele de acces pe platform pe email. Dacă ai decis să achiți prin depunere de numerar sau direct bank transfer pe baza unei facturi proforme sau la sediul nostru din Cluj-Napoca, vei primi accesul la curs după ce se va primi plata.
  2. După achiziționarea cursului și după efectuarea plății, vom emite o factură fiscală. În acest sens, cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată în format electronic după efectuarea plății produselor/serviciilor comandate.

CONFIRMAREA ÎNREGISTRĂRII PE PLATFORMĂ

După efectuarea plății, indiferent de modalitatea aleasă de dumneavostră, veți primi pe email datele de identificare pentru platforma online.

IMPORTANT! Platforma este nominală, fapt ce înseamnă că datele de acces nu pot fi transferate altor persoane, iar platforma poate fi accesată de pe maxim două dispositive (ex. Un laptop + tabletă). Identificarea unui dispozitiv străin duce la blocarea accesului pe platformă.

Accesul pe platformă este permanent până la momentul promovării examenului de admitere la INM/magistratură. După promovare, accesul la platform online va fi restricționat.

RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

Prin crearea și utilizarea platformei, cursanții își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de identificare pe platforma online a cursului de raționament logic (user și parola) și pentru gestionarea accesării platformei. Utilizând platform online, cursanții acceptă în mod implicit implicit Termenii și condițiile platformei în ultima sa versiune comunicată. Ulterior accesării platformei, utilizarea conținutului implică și acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul platformei online a cursului de raționament logic este proprietatea exclusivă a Intensa Training&Events. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe platformă, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Intensa Training& Events. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane datele dumneavoaastră de acces (username-ul și parola) pe platforma online. Niciun cursant nu dobândește, prin utilizarea și accesarea platformei vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreu drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe platformă.